O nama

Rekonstrukcija hotela vrijedna je skoro 10 milijuna eura od čega je 3,5 milijuna eura sufinancirano iz europskih fondova. Obnovom je zgradi pripojen aneks te je nadograđen i četvrti kat čime su prošireni kapaciteti hotela sa 57 na 72 sobe uključujući šest apartmana, od kojih pojedini s vanjskim jacuzzijem i pogledom na arhipelag. Za brojne osobe koje tijekom cijele godine iz poslovnih razloga borave u Splitu posebno su dizajnirane dvoetažne sobe u kojima je potpuno opremljen, funkcionalan ured odvojen od same hotelske sobe. Izuzetan, novi eno-gastronomski koncept, luksuzni spa Priska s fitness dvoranom, vanjski bazen na terasi hotela, zimski vrt i konferencijske dvorane, uz povećanje kvadrature soba, lobija i ostalih hotelskih sadržaja donijeli su ovom stoljetnom centru splitske društvene scene i zasluženu, petu zvjezdicu.

Fokus investitora, tvrtke „Potestas“ prilikom planiranja projekta bio je na apsolutnom zadovoljavanju svih potreba suvremenog gosta pa se u podzemnoj garaži hotela Park nalazi i prva punionica za baterije električnih automobila u gradu Splitu.

Također svojim gostima nudimo ekskluzivni smještaj i u našim ostalim, biranim objektima koji su se smjestili na najprestižnijim i najljepšim lokacijama u Hrvatskoj. Preporučujemo vam opuštajući odmor u prekrasnoj luksuznoj Vili Petra koja se smjestila tik do najpoznatije hrvatske plaže Zlatni Rat u Bolu na otoku Braču ili pak aktivni odmor na prostranom gospodarskom imanju Fenomen Plitvice smještenom uz čarobni Veliki slap u možda najljepšem hrvatskom nacionalnom parku, Plitvička jezera. Ukoliko vas put vodi u glavni grad, odaberite smještaj u Residence Park Zagreb apartmanima u neposrednoj blizini centralne zagrebačke ulice Ilice što će vam omogućiti laku i brzu dostupnost brojnim znamenitostima, parkovima i trgovačkim središtima.

Različitost i brojnost aktivnosti koje nudimo teško će stati u samo jednu priču.
Budite i vi dio naše priče koju pričamo od 1921. godine.


Preuzmite Brošuru hotela - PDFOSNOVNI PODACI:


Hotel Park. POTESTAS d.o.o.
Hatzeov perivoj 3 21000 Split Hrvatska
OIB 24083362108
Reg.T.S. Split
MBS 060052058
Temeljni kapital 26.633.300,00 kn uplaćen u cijelosti
Uprava - direktor Božo Čulo
Ž.R-2408002-1100007070 Partner banka d.d. Zagreb
MB 1285823